Tražilica

06459277
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2698
8238
114376
6459277

Vijesti iz kantona Aargau

Nakon obrađenog sadržaja, učenici 8. razreda dobili su zadatak napisati izvješće o Svjetskom nogometnom prvenstvu 2018. godine na kojem je Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila 2. mjesto. Učenici su bez prigovora prionuli poslu, a kad su završili i pročitali svoja izvješća – dogodila se čarolija.

Opširnije...

U subotu, 14. rujna, dio učenika i roditelja HN Nussbaumen posjetio je zabavni park Steinwasen koji se nalazi dvadesetak kilometara južno od grada Freiburga u Schwarzwaldu.

Opširnije...

U nedjelju su učenici iz Birra, Spreitenbacha i Nussbaumena obilježili dan posvećen njihovim anđelima na zemlji - majkama.

Opširnije...

Malom likovnom radionicom učenici Hrvatske nastave Rothrist žele sretan Uskrs učiteljicama, učitelju te roditeljima i učenicima Hrvatske nastave ma gdje god bili.

Opširnije...

Ove godine Majčin dan u Rheinfeldenu obilježili smo 7.lipnja. Program je bio kratak, ali sladak.  

Opširnije...

Ove godine Majčin dan u Oftringenu obilježio se 27.svibnja u učionici. Učenici su i ovaj put pokazali kako su odlični glumci i veliki ljubitelji dramskih nastupa.

Opširnije...

Ovaj puta smo malo promjenili školski običaj nakon blagdana. Učenici viših razreda su u Rothristu prevodili običaje dočeka nove godine u drugim zemljama, a učenici nižih razreda su nam nebo obasjali vatrometom.

Opširnije...