Tražilica

02914484
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2108
4076
50139
2914484

Vijesti iz kantona Aargau

Još na jesenskom izletu, učenici hrvatske nastave iz Birra i Spreitenbacha, i njihovi roditelji, zaključili su i odlučili kako bi bilo dobro organizirati i zajedničko druženje u malo hladnijim uvjetima, odnosno zimi. 

Opširnije...

Siječanj je savršen mjesec za zimske sportove, osobito za skijanje i sanjkanje. Učenici i roditelji hrvatske škole u Nussbaumenu ove godine odlučili su organizirati zimski izlet te se zabaviti na snijegu i uživati u čarima zimskih radosti. Put nas je odveo na jedno od poznatijih švicarskih skijališta Stoos.

Opširnije...

Gotovo svake godine kada smo na roditeljskom sastanku razgovarali o proslavi Majčinog dana, čulo se pitanje, a što je s očevima? Kada ćemo proslaviti Očev dan? I očevi zaslužuju svoj dan?

Opširnije...

Uživali smo 15. prosinca u crkvi u Buchsu slušajući tri zbora kako ih izvode od ”Svim na zemlji", "Radujte se narodi", "Oj, pastiri", "Veselje ti navješčujem" i mnoge druge, dok se u nama budio duh Božića.

Opširnije...

Učenici hrvatske nastave iz Birra i Spreitenbacha odlučili su zaokružiti skorašnji kraj uspješne školske godine izletom u zabavni park Connyland u Lipperswillu.

Opširnije...

Učenici nastavnih mjesta kantona Aargau (Aarau, Birr, Spreitenbach, Kleindöttingen, Menziken, Nussbaumen, Oftringen i Wohlen) udružili su se i zajednički dočekali svetog Nikolu u Suhru u subotu, 9. 12. 2017.

Opširnije...

Majčin dan učenici iz Nussbaumena, Spreitenbacha i Birra proslavili su u Wettingenu u crkvi sv. Ante u nedjelju 14. svibnja 2017. godine.

Opširnije...