Tražilica

04231726
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
6540
23404
50726
4231726

Svake godine druge nedjelje u svibnju obilježavamo Majčin dan, dan koji slavi svakodnevnu ljubav, borbu, sreću, tugu, sve ono što majke iz dana u dan prolaze i sve ono od čega je satkan i naš život.

Iako ga slavimo samo jedan dan u godini, Majčin dan je svako jučer i svako sutra. Dok god postojimo na ovoj zemlji, taj dan traje, baš kao i ljubav za naše snažne žene kojima dugujemo ovaj život.

U utorak, 15. svibnja smo zato imali malo drugačiji dan u Menzikenu – u učionicu smo pozvali naše mame i bake kako bismo obilježili taj dan. Pripremili smo za njih program kojim smo im htjeli reći hvala za sve što čine za nas.

Program je vodila Anna koja je najprije najavila najmlađe učenike (Marija, Emili, Leoni, Antonela, Debora, Ivan i Robert) koji su majkama izrecitirali pjesme. Uslijedio je igrokaz u kojem su Angelina i Doris pokazale što se dogodi kad se dijete nađe u problemu, a nakon njih su mamama pjesme poklonili i učenici starije grupe: Šime, Natalija, Veronika, Bernard i Martina.

I zrele godine donose svoje čari, a susret između dvije bakice dočarale su Doris i Lea. Nakon toga smo za mame pripremili iznenađenje - kratki kviz. Svako je dijete pokušalo što detaljnije opisati svoju mamu, a na mamama je bio zadatak da pogode o kojoj se mami radi. Mame su bile jako uspješne u pogađanju i smijeha nije nedostajalo.

Na kraju smo se počastili kolačima i sokom, a kako je bilo, pogledajte u fotogaleriji!

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Anna T.
Antonela K. i Debora A.
Doris B. i Angelina F.
Ivan F.
Lea S. i Doris B.
Leoni K. i Emili K.
Marija K.
Martina G.
naslovna
Natalija K., Veronika A. ...
Robert G.
Šime K.