Tražilica

04170050
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
48
2515
58119
4170050

Stigao je mjesec prosinac, mjesec darivanja, a s njime stiže i najljepši i najomiljeniji blagdan – BOŽIĆ. Mnoštvo blještavih lampica prosulo se ulicama, trgovima i kućama te nam u ove hladne, snježne večeri svojim toplim iskricama daruju prosinačku priču.                                             

A roditelji i učenici Hrvatske nastave Birr ispričali su svoju priču na likovnoj radionici održanoj 05.12. Tema radionice je bila zajednička izrada božićnog obiteljskog dara. Toga dana učenici su došli u pratnji mama, (prosjek je popravio jedan tata), noseći sa sobom kartonsku pivsku kutiju. Pivo je ostalo kod kuće. Kutija je poslužila kao temelj jaslicama. Na temelje smo stavili zgužvani papir te dobili špilju u kojoj je rođen Isus. Završni izgled „jaslica“ prepušten je mašti i kreativnosti roditelja i učenika koji su koristili pripremljen materijal. Nakon male izložbe jaslica, svi su zadovoljni i ponosni otišli noseći svoje rukotvorine koje će im ovih božićnih dana uljepšavati njihove domove.

O kreativnosti mama i učenika dokaz su sljedeće fotografije kojima  učiteljicama, učiteljima, učenicima, roditeljima i svima onima koji posjećuju našu stranicu želimo sretan Božić.

Učenici, roditelji i učiteljica HN Birr.

{webgallery integration="directory"}{/webgallery}

Cialis plechovka být získaná v různých zemím, a to není překvapující. Vše se dá vyložit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má objasnění pro vše, co se děje a vláda to ví.