Tražilica

03673453
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
912
9392
38239
3673453
Vijesti iz kantona Bern

Jedan naš susret posvetili smo igri. Zašto? Zato, što je igra jako, jako važna. Igra je djeci važna poput sna, ali je često podcijenjena od strane odraslih u današnjem užurbanom i prezaposlenom svijetu.

Opširnije...

Gledali smo film Vuk samotnjak iz 1972. godine koji govori o prijateljstvu dječaka i napuštenog psa, koji sam živi u planini.

Opširnije...

Posljednji tjedan u mjesecu studenom posvetili smo gradu heroju. Svi uzrasti učenika su zajedno gledali desetminutni dokumentarni film, a prisjetili smo se i našeg posjeta Vukovaru u rujnu.

Opširnije...

Snjegović ili snješko je snježna skulptura i obično ih rade djeca radujući se dolasku zime i snijegu. Mi smo se družili sa Snješkom Bijelićem, koji je zbog svađe djece ostao bez nosa.

Opširnije...

Sveti Nikola je obradovao i darivao djecu u Bernu i Langenthalu, a učenici su za njegov doček pripremili prigodan program. U Langenthal je stigau u nedjelju 3.  a u Bern u subotu 9. prosinca.

Opširnije...

Druga nedjelja u svibnju je poseban dan za sve majke. Zahvalili smo se našim majkama na ljubavi i brzi, koja je nesebična i beskrajna.

Opširnije...