Tražilica

03673330
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
789
9269
38116
3673330
Vijesti iz kantona Luzern

Novu školsku godinu u kantonu Luzern započeli smo već tradicionalnim zajedničkim druženjem roditelja i učenika nastavnih mjesta Emmenbrücke i Luzern.

Opširnije...

Valentinovo  je dan posvećen izražavanju ljubavi, ne samo voljenoj osobi već i prijateljima, roditeljima i djeci. U Hrvatskoj su momci iskazivali svoju ljubav prema djevojkama darivanjem licitara, a kakva su licitarska srca izradili učenici HN Emmenbrücke, možete vidjeti u galeriji! 

Opširnije...

Dolaskom prvih pahulja snijega, učenici i roditelji nastavnih mjesta Luzern, Emmenbrücke Riffig i Emmenbrücke Meierhöfli okupili su se u večernjim satima u petak, 8. 12. 2017. na klizalištu u Luzernu te pokazali svoje vještine i simpatične padove na ledu.

Opširnije...

U subotu 6. svibnja 2017. u večernjim satima dvjestotinjak uzvanika okupilo se u prostorima Hrvatske katoličke misije u Luzernu kako bismo zajedno proslavili Majčin dan.

Opširnije...

Učenici nastavnih mjesta Luzern, Emmenbrücke Riffig, Emmenbrücke Meierhöfli i Sarnen udružili su se i zajednički dočekali svetog Nikolu u dvorani u Horwu u subotu, 2. 12. 2017.

Opširnije...

 Sestre i braća su poklon srcu, prijatelj duši i zlatna nit u značenju života. To su naši najbolji prijatelji, poznajemo se u dušu i ne bismo mogli zamisliti život bez njih. 

 

 

 

 

 

Više...

Ova poznata pjesma Grigora Viteza potaknula nas je da ju obradimo na zanimljiv način – putem stvaranja naših originalnih memori kartica ilustrirajući neobičan život Antuntuna. 

Opširnije...

Budući da je ove godine snijeg izostao, učenici i roditelji nastavnih mjesta Luzern, Emmenbrücke Riffig i Emmenbrücke Meierhöfli okupili su se u večernjim satima u petak, 16. 12. 2016. na klizalištu u Luzernu.

Opširnije...