Tražilica

03127972
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1678
40204
99296
3127972
Vijesti iz kantona Schaffhausen

Kako bi bolje razumjeli vrijeme korizme te simboliku samoga Uskrsa, učenici Hrvatske nastave u Schaffhausenu na svoj su način obilježili posljednju nedjelju prije Uskrsa – Cvjetnicu.

Opširnije...

Veljača je kao stvorena za uživanje u zimi i zimskim radostima. No, kako ove godine nismo imali priliku previše uživati u snježnom pokrivaču, odlučili smo malo predahnuti od školskih i drugih obaveza te si priuštiti dan za pamćenje.

Opširnije...

U subotu, 3.prosinca, održana je u Stettenu nedaleko Schaffhausena, tradicionalna proslava Nikolinja. Proslavu je organiziralo Misijsko vijeće, a sastojala se od svete mise, priredbe Hrvatske škole i nastupa malih folkloraša „Fale“.

 

 

 

Više...

Na kraju nastavne godine svi učenici, roditelji i učitelji hrvatske škole imaju razloga za ponos, jer je završen još jedan razred i priveden kraju jednogodišnji posao. No, posebno ponosni i zadovoljni mogu biti oni koji završavaju 8.razred hrvatske škole.

Opširnije...

U nedjelju, 30.listopada učenici Hrvatske škole Schaffhausen/Neuhausen realizirali su izlet dogovoren još krajem prošle školske godine. Posjetili smo grad Luzern i u njemu atraktivni prometni muzej - Verkehrshaus.

 

 

 

 

Više...