Tražilica

02728250
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
298
9106
54309
2728250
Vijesti iz kantona St. Gallen

U nedjelju, 18. lipnja učenici iz Uzwila uputili su se sa svojim roditeljima i učiteljicom na izlet u obližnje mjesto Wuppenau koje se nalazi na oko  700 m nadmorske visine i iz kojeg puca prekrasan pogled na Bodensko jezero, vrh Säntis i mjesta u okolici.

Opširnije...

Učenici Hrvatske nastave iz Rapperswila i mali pjevači misijskoga zbora subotu 10. prosinca pripremili su priredbu dočeka svetoga Nikole.

 

 

 

 

Više...

U subotu, 8. prosinca u Uzwil je stigao omiljeni dječji svetac sveti Nikola, a prigodni program su pripremili učenici HN iz Uzwila i St. Gallena sa svojom učiteljicom.

 

 

 

 

 

 

Više...

Majčin dan u Uzwilu proslavili smo 12. svibnja u našoj učionici, a kako bismo naše mame poštedjeli kuhanja i pripreme domjenka, izveli smo ih u obližnji restoran.

Opširnije...

Već u  subotu, 26. studenog u Balgach je stigao omiljeni dječji svetac sveti Nikola. Slavlje smo započeli svetom misom nakon koje je uslijedio program koji su marljivo i s veseljem pripremili učenici Hrvatske nastave iz Balgacha i Heerbrugga.

 

 

 

 

 

Više...

Učenici Hrvatske nastave iz Balgacha i Uzwila na poseban su način u svojoj učionici obilježili Dan sjećanja na žrtvu Vukovara.

Opširnije...