Tražilica

03127971
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1677
40203
99295
3127971
Vijesti iz kantona Thurgau

Učenici hrvatske škole u subotu 5. svibnja 2018. sudjelovali su u programu obilježavanja Majčinoga dana u Kreuzlingenu. Program je započeo svetom misom koju je predvodio fra Mika Stojić, a nastavljen je u crkvenoj dvorani gdje se okupilo mnoštvo uzvanika kako bi proslavili dan posvećen majkama.

Opširnije...

Nedjelja poslijepodne idealno je vrijeme za druženje i gledanje dječjeg filma na hrvatskom jeziku. S obzirom da djeca jako vole napete kriminalističke filmove, logičan izbor bio je film „DUH U MOČVARI“.

Opširnije...

U subotu, 10. prosinca u Arbon  je stigao omiljeni dječji svetac sveti Nikola. Svjesni smo mi činjenice da on ovih dana ima jako puno posla, stoga nam nije smetalo što je malo kasnije stigao do nas. 

 

 

 

 

 

 

Više...

Od 13. prosinca 2017. godine hrvatska škola bogatija je za još jedno nastavno mjesto. U Kreuzlingenu, na granici s Njemačkom, s nastavom je započela hrvatska škola u kojoj mali Hrvati imaju prilike stjecati znanja o svojem materinjem jeziku i domovini.

Opširnije...

Učenici HN iz Arbona sa svojom učiteljicom i roditeljima su u subotu 19.11. posjetili Säntispark u St. Gallenu.

Opširnije...

U nedjelju, 11. lipnja učenici hrvatske škole iz Arbona sa svojom učiteljicom i roditeljima proveli su ugodno cjelodnevno druženje zu roštilj i prekrasan pogled na Bodensko jezero u Arbonu.

Opširnije...

Danas smo na satu bili jako vrijedni i kreativni. A kako i ne bi kad radimo nešto lijepo za svoje najmilije. Naime, za one koji možda slučajno ne znaju- 14. veljače slavi se Valentinovo- Dan zaljubljenih.

Više...

 

U petak, 19. lipnja 2015. posljednji su puta, nakon završetka hrvatske nastave,  zaključana vrata učionice u školi „Oberwiesen“ u Frauenfeldu.

 

 

Više...