Tražilica

03011232
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1989
7937
70465
3011232
Vijesti iz kantona Ticino

Prošli vikend održali smo proljetno-uskršnju radionicu u Ticinu. Proljeće je mnogima najdraže godišnje doba, a kako i ne bi bilo kad nas sunčeve zrake mame vani, ptičice pjevaju, priroda se budi, a i Uskrs je blizu. 

Opširnije...

Veljača je prevrtljivi mjesec, jedini ženskog imena. Možda je zato uvijek vesela: u Ticinu smo obilježili Valentinovo, čitali pjesmu Jure Kaštelana Volio bih da me voliš, radili valentinovske čestitke za simpatije, rješavali ljubavne križaljke i pričali što bismo mi voljeli da se dogodi. 

Opširnije...

Proteklih dana učiteljica se oprostila od polaznika HN Ticino i njihovih obitelji. Divne četiri godine učenja i druženja okončali smo večerama, zakuskama i igranjem u parkovima.

Opširnije...

U posjet nam je stigla osamnaestogodišnja Marina iz Osijeka na čiju obitelj godinama mislimo i potpomažemo je koliko možemo.

Opširnije...

U listopadu učenici Hrvatske dopunske škole u Ticinu sudjelovali su u obilježavanju Dana kravate koji se u Hrvatskoj obilježava 18. listopada već četrnaest godina. 

Opširnije...

Majčin dan proslavili smo u petak 5. svibnja u novoj dvorani u Iragni. Kako nam je bilo, tko je gostovao i čime smo obradovali mame, pogledajte i pročitajte u nastavku.

Opširnije...