Tražilica

03591728
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2699
7600
61839
3591728
Vijesti iz kantona Ticino

Svake godine djeca u Ticinu obilježavaju Majčin dan svečanom priredbom i izrađujući na nastavi neku sitnicu za svoje majke. Ove godine djeca su na nastavi izrađivala čestitke koje su ukrasili cvjetovima, ručnim radom izrađenim od savitljivih žičica. 

Opširnije...

Prošli vikend održali smo proljetno-uskršnju radionicu u Ticinu. Proljeće je mnogima najdraže godišnje doba, a kako i ne bi bilo kad nas sunčeve zrake mame vani, ptičice pjevaju, priroda se budi, a i Uskrs je blizu. 

Opširnije...

U listopadu učenici Hrvatske dopunske škole u Ticinu sudjelovali su u obilježavanju Dana kravate koji se u Hrvatskoj obilježava 18. listopada već četrnaest godina. 

Opširnije...

Veljača je prevrtljivi mjesec, jedini ženskog imena. Možda je zato uvijek vesela: u Ticinu smo obilježili Valentinovo, čitali pjesmu Jure Kaštelana Volio bih da me voliš, radili valentinovske čestitke za simpatije, rješavali ljubavne križaljke i pričali što bismo mi voljeli da se dogodi. 

Opširnije...

Proteklih dana učiteljica se oprostila od polaznika HN Ticino i njihovih obitelji. Divne četiri godine učenja i druženja okončali smo večerama, zakuskama i igranjem u parkovima.

Opširnije...

U posjet nam je stigla osamnaestogodišnja Marina iz Osijeka na čiju obitelj godinama mislimo i potpomažemo je koliko možemo.

Opširnije...