Tražilica

05129538
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2939
6168
78681
5129538
Vijesti iz kantona Vaud

Svi učenici već dobro znaju da je Hrvatska mala zemlja velikih sportaša te su osobito ponosni činjenicom da je to zemlja njihovih korijena. 

Opširnije...

Unatoč najavi otvaranja Hrvatske škole u Montreuxu krajem prošle godine, nastava hrvatskog jezika i kulture za učenike s tog područja s radom počela je 15. ožujka u Veveyju.
Opširnije...

Učenici hrvatske nastave u Lausanni imali su prilike razgledati uratke učenika koji pohađaju redovnu nastavu škole gdje se odvija i hrvatska nastava.

 

 

 

Više...

Učenici Hrvatske nastave u Lausanni i Yverdon-les-Bainsu proučavali su poslovice u kojima se pojavljuju životinje da bi nas naučile životnim mudrostima.

Više...

 

Veljača prevrtača i ove je godine pokazala svoje lice - primijetili smo šarolike vremenske prilike te proučavali bogate i zanimljive karnevalske običaje u domovini.

 

 

 

Više...

S istočne strane Ženevskog jezera, iz gradića s pogledom na francuske Alpe, Montreuxa, stiže jedna lijepa vijest. Zahvaljujući motivaciji hrvatskih obitelji s tog područja, u tijeku je otvaranje Hrvatske škole.

Opširnije...

Dan sjećanja na Vukovar u školama Lausanne i Yverdon-les-Bains obilježili smo toplim bojama.

 

 

 

Više...

Druge nedjelje rujna učenici i roditelji hrvatske nastave u Yverdon-les-Bainsu uživali su u prekrasnom krajoliku uz jezero u svojem gradu.

 

 

 

 

Više...

Jeste li znali da postoji način na koji možete saznati koliko je često vaše ime u Hrvatskoj?

Opširnije...