Tražilica

06459367
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2788
8328
114466
6459367
Vijesti iz kantona Zürich

Lovre Maffei učenik je trećeg razreda Hrvatske nastave u Regensdorfu. Ljetne praznike najradije provodi u Hrvatskoj, odnosno u njemu najdražem Splitu kod bake Slavice. Jedino je dijete u obitelji pa vrijeme provedeno s bratićima i sestričnama na moru za njega ima posebno značenje.

Opširnije...

U nedjelju, 15. rujna 2019. učenici i roditelji HN Uster obilježili su početak nove školske godine u zajedničkom druženju uz roštilj.

Opširnije...

Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači te se odnosi na program prevencije vršnjačkog nasilja. Učenici hrvatske nastave iz Erlenbacha i sami su sudjelovali u obilježavanju tog važnog dana.

Opširnije...

Nastava je ove srijede u Erlenbachu bila posebnijeg karaktera nego što je uobičajeno. Taj dan učenici su pozvali najmilija im bića, svoje majke, u školu kako bi im povodom Majčina dana iskazali zahvalnost što su uz njih u njihovim svakodnevnim brigama.

Opširnije...

Dana 2. prosinca obilježen je blagdan svetog Nikole u Dietikonu. Svetu misu predvodio je fra Ivan Prusina, a nakon svete mise uslijedio je program učenika koji pohađaju hrvatsku školu u nastavnim mjestima Dietikon i Urdorf. 

Opširnije...

Kako bismo pokazali svojim majkama da cijenimo sve što čine za nas, u nedjelju 12. svibnja, poslije svete mise, kratkim smo programom obilježili Majčin dan i tako svim majkama iskazali zahvalnost na bezgraničnoj ljubavi i svakodnevnom trudu.

Opširnije...

U organizaciji Hrvatske katoličke misije Zürich i uz suradnju Hrvatske nastave u Švicarskoj,u Bülachu je 02.12.2018. proslavljeno Nikolinje.

Opširnije...

Volimo učiti i družiti se u razredu, ali još više volimo  izvannastavne aktivnosti. Prosinac nam je donio kišu, ali i klizalište kod škole Lätenwiesen.

Opširnije...