Tražilica

04588388
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
3310
17163
89584
4588388
Vijesti iz kantona Zürich

Nastava je ove srijede u Erlenbachu bila posebnijeg karaktera nego što je uobičajeno. Taj dan učenici su pozvali najmilija im bića, svoje majke, u školu kako bi im povodom Majčina dana iskazali zahvalnost što su uz njih u njihovim svakodnevnim brigama.

Opširnije...

Kako bismo pokazali svojim majkama da cijenimo sve što čine za nas, u nedjelju 12. svibnja, poslije svete mise, kratkim smo programom obilježili Majčin dan i tako svim majkama iskazali zahvalnost na bezgraničnoj ljubavi i svakodnevnom trudu.

Opširnije...

Volimo učiti i družiti se u razredu, ali još više volimo  izvannastavne aktivnosti. Prosinac nam je donio kišu, ali i klizalište kod škole Lätenwiesen.

Opširnije...

Dan ružičastih majica, poznatiji kao Pink Shirt Day, obilježava se zadnje srijede u mjesecu veljači te se odnosi na program prevencije vršnjačkog nasilja. Učenici hrvatske nastave iz Erlenbacha i sami su sudjelovali u obilježavanju tog važnog dana.

Opširnije...

Dana 2. prosinca obilježen je blagdan svetog Nikole u Dietikonu. Svetu misu predvodio je fra Ivan Prusina, a nakon svete mise uslijedio je program učenika koji pohađaju hrvatsku školu u nastavnim mjestima Dietikon i Urdorf. 

Opširnije...

I ove je godina u Winterthur izdaleka stigao sveti Nikola, dobru djecu darivao i dugo se s njima zadržao. Blagdan Svetog Nikole u Winterthuru obilježen je 8.12.2018.godine.

Opširnije...