Tražilica

06328366
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1867
18987
95207
6328366

 

Kakva sam takva sam

 Ja sam neuredna, volim spavati i ne volim čistiti. Ali, mojoj mami i mom tati to se uopće ne sviđa. Naprimjer, moj tata uvijek  me budi subotom i nedjeljom baš kad bih se mogla naspavati. Moja mama uvijek hoće da sve bude uredno i svaki put kad uđe u moju sobu prigovara zašto mi je tako prljava i neuredna. Stvarno ne znam zašto to njima smeta jer meni se čini da je moja soba sasvim uredna. 

                                                                                                                         Laura Lapenda, 6. r.

 

 

 

 

 

 

Dalmatinac 

 

 Zovem se Luka i imam dvanaest godina. Nisam baš običan dečko jer sam za svoje godine previše visok. Ali, meni to više ne smeta zato što to znam iskoristiti. Najviše volim igrati košarku. Nisam baš najbrži i zbog toga igram na poziciji centra gdje znam iskoristiti svoju visinu i inteligenciju. Moj san je jednoga dana ući u NBA. Najdraži igrač mi je James Le Bron jer ima mišiće "k´o  životinja" i nitko ga ne može zaustaviti. U školi sam jedan od boljih učenika iako uopće ne volim učiti. Moji roditelji se ljute jer uopće ne učim kod kuće. Puno više vremena provodim vani ili igrajući košarku. Oni bi željeli i da sam pospremam sobu. Učiteljica bi htjela da ne pričam tako puno, a treneri da ne budem lijen.Svima obećam da ću se popraviti, ali moj glavni izgovor je: -  Ja sam Dalmatinac, a mi smo lijeni.- 

                                                                                                                          Luka Mandić, 6. r.

 

 

 

 

Svijet snova 

 

Moj svijet je poseban kao i svaki drugi. Ponekad je ružan i grub, a ponekad pun boja i svjetla. Uglavnom, on ima dvije strane, a na jednoj strani je ono što volim, a druga je popunjena onim što najviše mrzim.Ponekad stojim u sobi, a oko mene darovi veliki kao ja. U jednom trenutku ti darovi dobiju noge i skaču oko mene kao moj psić kad dođem kući. Onda istrčim van i mislim kako je lijepo na toj strani mog svijeta. Nakon što izađem iz svoje velike kuće, gdje darovi skaču i posluga pleše, nađem se na velikoj livadi prepunoj cvijeća i bogomoljki koje sve volim.To je moj savršeni svijet.                                                                                                                   

                                                                                                       Marija- Magdalena Markovac, 8. r.

 

 

 

Takav kakav jesam 

 Ja sam jedan dobar dečko koji se voli šaliti. Dobar sam sa svima, a takav sam i u školi.Školu baš i ne volim jer se svakog jutra moram rano ustati. U razredu nisam najbolji, ali sam tu negdje na četvrtom mjestu. Najviše me zanima sport, matematika i ručni rad. Osim toga bavim se i nogometom.Imam puno prijatelja i prijateljica. Moj učitelj je poseban. S njim se mogu uvijek šaliti jer svaki dan je dobre volje.Moji roditelji su najbolji roditelji na svijetu. Mama je super i uvijek je uz mene ako nešto trebam. I moj tata je najbolji tata. On meni sve dopusti samo zato što sam ja dobar prema njemu. Mislim da su moji roditelji i prijatelji zadovoljni sa mnom iako ponekad znam biti i zločest. Možda bih mogao biti i bolji, ali ja sam sretan što sam takav.Uostalom, nije najvažnije što drugi misle o meni, važno je da sam ja zadovoljan sobom. Ja volim sve i svi vole mene.  

                                                                                                                         Nikola Rusan, 7. r.

 

 

 

 

Sjećanje na maškare - Karla Jurić, 3. r.

 

 

Cialis plechovka být získané v různých země, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlil. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všechno, co se děje a vláda to ví.