Tražilica

06328521
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2022
19142
95362
6328521

   U četvrtak, 23. lipnja 2011. učenici HN Zug krenuli su na dugo priželjkivani izlet u Europa-park. Kišno jutro nije omelo učenike HN Zug da pokažu svoju radost, ushićenost i uzbuđenje zbog izleta. Zabavljali su se i veliki i mali, isprobavali raznolike putanje, ai kiša je prestala, a sunce zasjalo tako da nam je vrijeme bilo idealno za uživanje. Željno čekamo iduću školsku godinu, možda nam se ovako lijepi i ugodan izlet i ponovi.

 

 

Izlet u Europa – Park

   Ustao sam rano u jutro bez problema, jer sam bio uzbuđen zbog izleta. Sastali smo se u 5:45h. Vožnja u autobusu je bila zanimljiva, moj prijatelj Filip nam je cijelim putem pjevao. Nakon trosatne vožnje stigli smo u Europa-Park. Svi zajedno smo se poslikali i krenuli u razgledavanje. Prva vožnja nam je bila na Silver –staru, zatim Poseidom, Blue-fire, a za kraj smo ostavili Euromir. Bilo mi je jako lijepo i zanimljivo.Povratak kući bio je malo tužniji jer nam je bilo žao što je taj dan završio.

 Filip Grganović, 8.r., Zug

 

 

 

Izlet u Europa-park

    U četvrtak sam ustao u 5h ujutro. Kada sam čuo budilicu progledao sam i vidio kako pada kiša. Bio sam razočaran, toliko dugo očekivani izlet, a tako ružno vrijeme. Spremio sam se i roditelji su me odvezli do mjesta od kuda smo krenuli. Kada sam vidio sve svoje prijatelje bio sam radostan. Što smo se više približavali vrijeme je bilo sve ljepše. Uživao sam cijeli dan, a najbolje vožnja mi je bila na Silver- staru.

 Filip Vujević, 7. r. , Zug

 

 

 

Izlet u Europa- Park

  Iako sam morala rano ustati nije mi bilo teško jer sam jedva dočekala dan da krenemo u Europa-Park. Moja starija sestra i ja krenule smo zajedno na izlet. Najbolja putanja nam je bila Eurosat i Posaidon. Bila sam već nekoliko puta u Europa – Parku, ali ovaj put je bilo posebno jer sam bila zajedno sa svojim prijateljima iz Hrvatske škole.

 Helena Zeljko, 5. r., Zug

 

 

 

Izlet u Europa-park

   Moj brat, sestra i ja ustali smo u 5h ujutro. Svi smo bili jako uzbuđeni zbog posjete Europa- Parku. Spremili smo se i krenuli do mjesta gdje smo se trebali svi zajedno naći. U autobusu je bilo veselo i svi smo se smijali. Nakon duge vožnje stigli smo do cilja. Bila sam sva uzbuđena i sretna. Moja najdraža putanja bila je Silver –star i Blue – fire. Brzo je prošao taj dan i voljela bih da se ponovi. Povratkom kući počela je padati kiša i ja sam usnula u san. 

 Ivona Križanović, 5. r., Zug

 

 

 

Izlet u Europa - Park

   Dugo sam čekala ovaj dan i napokon je došao, izlet u Europa - Park. Sa sobom sam povela i svoju najbolju prijateljicu Dianu. Kada smo stigle, krenule smo na vožnju putanjom koja se zove Silver – star. Na početku smo se  penjale  72 m u vis, a nakon toga je uslijedio nagli pad. Mogu vam reći da je to neopisivi osjećaj. Nakon toga odlučile smo se tetovirati, to su tetovaže koje ostaju na koži tjedan dana.Na nozi mi je jedna gospođa tetovirala ružu, a kada sam stigla kući moja je majka mislila da je prava.Povratkom kući zaspala sam u autobusu jer sam bila umorna od vožnji raznim putanjama.

 Mateja Radat , 8.r., Zug

 

 

 

Izlet u Europa-Park

   Ujutro u 5h ušla je moja mama u sobu i probudila mene i moju prijateljicu koja je spavala kod nas jer  smo skupa išle u Europa-Park. Polako smo se spremili, doručkovali i krenuli s mojim roditeljima do Zuga gdje nas je čekao autobus. Put Europa- parka krenuli smo oko 6h. Put je bio zanimljiv, pun smijeha i radosti. Kada smo stigli u Europa-Park, sjeli smo u vlakić i provezli se tim divnim krajem.Vozili smo se raznim putanjama, malo sporijim, pa bržim i bilo nam je jako zanimljivo. Svi zajedno smo ručali i krenuli pogledati film u 4d produkciji.Već se približavao put polaska kući, pa smo krenuli do autobusa. Bilo mi je jako lijepo i voljela bih kad bi se opet ponovio.

 Martina Rusan, 8.r., Zug

 

{webgallery integration=''directory''}{/webgallery}

 

 

 

 

 

Cialis plechovka být získat v různých země, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlit. Téměř vše. V zemi, jako je České má objasnění pro všechno, co se děje a vláda to ví.