Tražilica

06471043
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
3004
20004
126142
6471043

Dana 17. ožujka 2018. po prvi puta održana je manifestacija Hrvatska škola traži zvijezdu u Freienbachu. Manifestaciju su organizirale učiteljice hrvatske nastave i Udruga roditelja HDŠ.

Na učenicima nije bio lagan zadatak, trebalo je oduševiti publiku i komisiju svojim talentom plesa, pjevanja, sviranja ili glume. Povjerenstvo su činile bivša učiteljica hrvatske škole Marina Bukovec, supruga konzula RH gospođa Kristina Mikac i učiteljica hrvatske nastave Božena Alebić. Gospodin konzul Slobodan Mikac i gospodin Vedran Konjevod iz Veleposlanstva RH u Švicarskoj izrazili su potporu našim učenicima koji su se odlučili sudjelovati na manifestaciji Hrvatska škola traži zvijezdu te učiteljicama i roditeljima koji su ovu manifestaciju organizirali.  U četrnaest točaka publika je uživala, divila se i nasmijala. Program je oplemenjen i nastupima KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević, a cjelokupni događaj popratila je gospođa Ruža Studer Babić s portala moja-domovina.net.

Odluku o pobjedniku donijele su članice komisije, a publika je zasebno dodijelila nagradu. Pobjedu je odnijela učenica Katarina Duvnjak iz Liestala koja je oduševila sve prisutne svirajući harfu. Drugo mjesto dijelile su Doris Vučković izvedbom suvremenog plesa sa skupinom koju čine Mia Miljko, Martina Novak, Tea Živković i Ema Živković. Djevojke su zajedničkim snagama ujedinile ples i pjesmu u izvrsnu izvedbu. Treće mjesto dijelili su  Mihael Kinderić i Ela i Klara Radoš.  Učenice Mia Miljko, Martina Novak, Tea Živković i Ema Živković dobile su i nagradu publike.

Nagrade za najbolje talente bile  su ulaznice za Europapark, Verkehrshaus Luzern i Technorama. Svim sudionicima dodijeljene su zahvalnice i prigodni slatki paketići. Na samom kraju manifestacije pobjednici su publiku počastili još jednom izvedbom svoje točke.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su svojim dolaskom ohrabrili i podržali naše učenike te uveličali ovaj događaj. Posebno se zahvaljujemo učenicima na uloženom trudu, hrabrosti i entuzijazmu.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17