Tražilica

04467340
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
332
24419
83623
4467340

Vijesti vezane uz Hrvatsku nastavu u Švicarskoj i Udrugu roditelja Hrvatske dopunske Škole

Republika Hrvatska u sklopu Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta ( MZOS ) već dvadeset godina organizira nastavu na hrvatskom jeziku za djecu koja žive u inozemstvu, a na području Švicarske se nastava održava na oko 90 lokacija.

Opširnije...

Pozivamo vas na Sportske susrete Hrvatske nastave u Švicarskoj Konfederaciji koji će se održati 21. rujna 2013. u 11,00 sati u Volketswilu.

 

Pozivnica 

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Školska godina 2013./14. već je skoro u svim kantonima započela. Ove školske godine dolazi nam 9 novih učitelja.

Opširnije...

Dragi učenici hrvatske nastave,

bliže nam se ljetni praznici i sunčani dani koje će mnogi od vas provesti u domovini.

Obilazeći gradove, sela i otoke svojih roditelja, baka i djedova fotografskim ćete aparatom sigurno nešto zabilježiti – neku dragu vam plažu, usku dalmatinsku uličicu, gradski trg, najbolju slastičarnicu, klupu s prvog poljupca, igralište, stričev traktor, djedovu staru kuću,
drvenu dvorišnu ogradu, raznobojnu tržnicu…

Pozivamo vas da za izložbu „Malena mjesta srca moga“, koja će se organizirati u sljedećoj školskoj godini, fotografije s detaljima iz vama dragih mjesta u domovini do 30. rujna 2013. predate svojim učiteljima. Fotografije trebaju biti razvijene (najmanja veličina 13 × 18), a uz njih na posebnom papiru treba napisati ime i prezime, razred i školu te kratak opis fotografije i datum fotografiranja.

Želimo vam sretno sudjelovanje i s nestrpljenjem  očekujemo vaše fotografije!