Tražilica

04467291
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
283
24370
83574
4467291

Vijesti vezane uz Hrvatsku nastavu u Švicarskoj i Udrugu roditelja Hrvatske dopunske Škole

Dragi učenici, roditelji i prijatelji hrvatske nastave, srdačno vas pozivamo da u mjesecu ožujku prisustvujete dvama kulturnim događanjima - poetsko-glazbenom recitalu povodom Dana hrvatskog jezika (16. ožujka) i 7. kazališnim susretima (23. ožujka) na kojima će ove godine biti posebno svečano jer nam u goste stiže Dječji dramski studio iz Sinja!

 

Opširnije...

U petak, 1. ožujka 2013. god. otvorena je izložba „Split u doba Marulića“ uz popratno predavanje prof. dr.sc. Nevena Jovanovića, u prostorijama Koordinacijskoga ureda hrvatske nastave u Švicarskoj Konfederaciji.

Opširnije...

Srdačno vas pozivamo na otvorenje izložbe posvećene Marku Maruliću (1450.-1524.), ocu hrvatske književnosti, nacionalnom klasiku i humanistu europskog formata.
Svečano otvorenje održat će se u petak 1. ožujka 2013. u 18,30 sati u prostorijama HDŠ u Dietikonu.

Pozivnica

Hrvatska matica iseljenika desetu godinu za redom organizira natječaj literarnih i novinarskih radova za učenike hrvatske nastave, kao i za učenike koji uče hrvatski jezik u drugim oblicima organiziranoga učenja materinskoga jezika u inozemstvu.

Opširnije...

Roditelji školskoga odbora Hrvatske srednje škole u Dietikonu i ove godine organiziraju jednodnevno skijanje uz druženje na obližnjem skijalištu Flumserberg.

Opširnije...

Neka vam Božić tijelu donese zdravlje, u duši neka vam uvijek bude mir, u mislima neka vam je radost, a u srcima zauvijek mladost i ljubav.  Rad neka vam donese uspjeh, a vjetar neka je iza vaših leđa.

Svim prijateljima, učenicima, roditeljima, učiteljicama i učiteljima želimo blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu novu 2013. godinu.

                                  Upravni odbor Udruge roditelja

Opširnije...

virus21Pozdrav svima!

Nakon podužeg vremena smo se vratili na web, a razlog je bio napad zločestog internetskog virusa. Napao nam je puuuno stvari, no uspješno je maknut sa stranice. Na žalost, neki već objavljeni prilozi su nepovratno izgubljeni i zbog toga mi je jako žao, no što je tu je. Nadam se da ćete imati razumijevanja, ako kliknete na neki naslov, a priloga nema. 

Novi prilozi slijede vrlo skoro.

Želim vam svima blagoslovljen Božić i uspješnu 2013. godinu, sa što manje ovakvih poteškoća.

                                 Administrator, Davor Kirić

Dragi roditelji,
pozivamo vas da s vašim djetetom otkrijete radost govora i čitanja na materinskom jeziku. Druženja s pričama na hrvatskom jeziku namijenjena su djeci od 3 do 6 godina i njihovim roditeljima, a održavaju se svakoga petka u Badenu. Dobro došli!

Opširnije...

Dragi učenici i roditelji!
Vjerujući da ste uživali u danima ljetnoga odmora i skupili snagu za nove izazove koji su pred nama, srdačno vas pozdravljamo na početku nove 2012./2013. školske godine.
Neka nam bude bogata znanjima i iskustvima te ispunjena druženjem uz igru, pjesmu, razgovor i učenje!

Vaši učitelji